تاریخ انتشار : دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 - 16:33
کد خبر : 15449

قالیباف با ادامه رفتارهایش حمایت اصولگرایان را هم از دست می‌دهد

قالیباف با ادامه رفتارهایش حمایت اصولگرایان را هم از دست می‌دهد

  احمد شیرزاد ، درباره روند برگزاری مناظره‌های انتخاباتی و رفتار نامزدها با بیان‌ اینکه صدا و سیما سازکار و مناسبی برای این مناظرات در نظر گرفته است گفت: ?کاندیداها حرف‌های زیادی برای گفتن دارند و می‌خواهند برنامه‌های خودشان را بگویند و یا به طرف مقابل انتقاد کنند. غیر از این هم باشد معنی رقابت

 

احمد شیرزاد ، درباره روند برگزاری مناظره‌های انتخاباتی و رفتار نامزدها با بیان‌ اینکه صدا و سیما سازکار و مناسبی برای این مناظرات در نظر گرفته است گفت:

?کاندیداها حرف‌های زیادی برای گفتن دارند و می‌خواهند برنامه‌های خودشان را بگویند و یا به طرف مقابل انتقاد کنند. غیر از این هم باشد معنی رقابت انتخاباتی نمی‌دهد اما با روشی که صدا و سیما در نظر گرفته است امکان پذیر نیست.

?ظرفی که صداوسیما ایجاد کرده اصلا درست نیست. سه ساعت وقت برای مناظرات قرارداده که آنها را به قطعات خیلی کوچک تقسیم کرده است. آن هم در شرایطی که سوالات را کاملاً مبحث‌دار و یک‌سویه مطرح می‌کنند که خودش یک گزاره کامل است.

? مثلاً در این گزاره‌ها برخی از نظرات مسئولان نظام مطرح می‌شود که کاندیداها نمی‌توانند از موضع خود در این باره صحبت کنند.این کار غیرخبری و غیر حرفه‌ای است که با توقعات مردم سازگاری ندارد

? مناظره دوم را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد ساعت اول خیلی طوفانی بود و طرف‌های مقابل سعی می‌کردند با حمله و ضدحمله تیرهای خلاص خودشان را شلیک کنند اما در بخش دوم مشاهده کردیم که کاندیداها حرفی برای گفتن نداشتند.

? این‌که فقط بگوییم عده‌ای بیایند و دولت را نقد کنند و یا دولت حرف‌های یک‌سویه بزند مناظره انتخاباتی نیست. هر دو طرف حق دارند؛ دولت سرکار می‌تواند به اتفاقاتی که در گذشته رخ داده اعتراض کند و طرف مقابل هم می‌تواند دولت فعلی و چالش‌های پیش‌رو را به نقد بکشد. مردم ما انتظار دارند مباحث را بشنوند و ببینند که نیاز جامعه چیست.

? مثلاً کسانی مخالف سرمایه‌گذاری خارجی هستند و یا موافقند و یا عده‌ای معتقدند که با شرایط موجود می‌توان ۵ میلیون شغل ایجاد کرد چالشی که مردم دوست دارند بشنوند و ببینند. مناظره جای مباحث سیاسی و اقتصادی است.

? شاید به همین خاطر بود که ما در مناظره دوم مشاهده کردیم برخی از کاندیداها برای اینکه دیدگاه‌های خود را مطرح کنند از پاسخ به سوالی که از آنها پرسیده می‌شد طفره می‌رفتند.

? قالیباف خارج از حیطه اخلاق عمل کرد، شدت عطش او برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری کار دستش خواهد داد. در همان دقایق اولیه مشاهده کردیم او در پاسخ به سوالی درباره آموزش و پرورش راجع به پرونده‌ای صحبت کرد که متهم او تبرئه و پرونده بسته شده است و این به شدت ناشی‌گری است.

?طبیعی است که این حمله با ضد حمله پاسخ داده شد. آقای قالیباف باید بداند این رفتارهای غیرحرفه‌ای برای او گران تمام می‌شود. اصولگرایان که روزی از احمدی‌نژاد حمایت می‌کردند با مشاهده رفتارش چتر حمایتی خود را از سر او برداشتند، طبیعتاً با ادامه پیداکردن رفتارهای شهردار تهران اصولگرایان دیگر از او حمایت نخواهند کرد.

?این‌که شخصی نشان دهد برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری به هر روشی دست می‌زند می‌تواند علامت خطر باشد.

? تعجب می‌کنم که قالیباف چرا یک‌دفعه این‌گونه شد. در مجلس ششم او رابطه‌ خوبی با دولت اصلاحات داشت اما به نظر می‌رسد به جای اینکه او بر شهرداری تهران تاثیر بگذارد، شهرداری تهران بر او تاثیر گذاشته است.

? در مورد آقای رئیسی باید گفت او رفتار محتاطانه‌تری داشت. او در سطح کلان برنامه‌های خود را مطرح کرد که این می‌تواند یکی از خطاهای بزرگ وی باشد. رئیسی اگر می‌خواهد در انتخابات موفق باشد باید از سطح کلان به سطح خرد برسد. ببیند که در شهرستان‌ها چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.